Ποια είναι τα σχέδια της εταιρείας για το κοντινό ή το μακρινό μέλλον

Website Template

Πάνω από 60 χρόνια στην καρδιά του κεντρικού λιμανιού της χώρας αλλά και με άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις μαρίνες τόσο του Φαλήρου και της Γλυφάδας όσο και στους μόλους Δραπετσώνας και Περάματος πιάνουμε τον παλμό της αγοράς και ζούμε την πραγματικότητά της.
Στις αλυσιδωτές ενέργειες που αποτελεί ένα έργο, είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μία από τις ελάχιστες εταιρίες που καλύπτουν κάθε στάδιο έργου. Για κάθε project ο πελάτης που απευθύνεται σε εμάς ξέρει πως δεν θα μπλέξει σε κυκεώνα ασυννενοησίας μεταξύ διαφορετικών συνεργειών και ειδικοτήτων.

Αναλαμβάνουμε το έργο από την σύλληψή του μέχρι την παράδοσή του. Αυτό εμπεριέχει αρχικά μία σωστή και σοβαρή τεχνο-οικονομολογική μελέτη, σχέδια ακριβείας που μπορεί να πιστοποιηθούν, εφοδιασμό με τα υλικά και εν τέλει την τοποθέτηση αυτών από το προσωπικό μας και την παράδοση του έργου σε πλήρεις δοκιμές. Έτσι η κάθε εταιρία ουσιαστικά εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα.
Η χρυσή εγγύηση του ονόματός μας σε συνδυασμό με την πλειάδα των ικανοποιημένων πελατών μας, από τις γνωστότερες και σημαντικότερες εφοπλιστικές εταιρίες στον κόσμο, μας κάνουν ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα κέντρα ηλεκτρολογικών παροχών και εφαρμογών.

Η συνεχής εκπαίδευση και η ανάπτυξη ενός μεγάλου δικτύου τεχνικών που μπορούν να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου είναι ένα αισιόδοξο αλλά πλήρως πραγματοποιήσιμο πλάνο στο οποίο επικεντρωνόμαστε.