Τα σημαντικότερα /μεγαλύτερα έργα που έχουμε αναλάβει

Website Template

Κάθε έργο είναι σημαντικό για εμάς και αποτελεί μία πρόκληση.
Μπορεί να χρειαστεί να στείλεις μία μόνο βίδα ή ένα ανταλλακτικό σε κάποιο λιμάνι απομακρυσμένο κάπου στην Αφρική ή στην Μακρινή Ασία.
Σε αυτή τη διαδικασία φανταστείτε πόσοι άνθρωποι και πόσες υπηρεσίες αλυσιδωτά εμπλέκονται για να πραγματοποιηθεί έγκαιρα και σωστά. Από τους ανθρώπους του πλοίου, τους υπαλλήλους της ναυτιλιακής, τις μεταφορικές εταιρίες στην ενδοχώρα και την αεροπορική εταιρία μέχρι τα τελωνεία και το απαραίτητο προσωπικό στη χώρα προορισμού.

Χρειάζεται υπευθυνότητα σε κάθε κίνηση γιατί μπορεί αυτό το ένα και μόνο ανταλλακτικό να έχει τρομερές επιπτώσεις ή και υψηλότατο κόστος αν δεν παραδοθεί έγκαιρα και σωστά.

Μεγάλη πρόκληση θεωρείται για το τεχνικό μας τμήμα και τον επικεφαλής Κυριάκο Περιμένη, η μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων μέτρησης και ασφάλειας στα καράβια όπως το Water Ingress System, συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς Fire Detection Monitoring System. Σήμερα τρέχουν αρκετά έργα όπως η ολοκληρωμένη μελέτη, ο σχεδιασμός, ο εφοδιασμός και η εγκατάσταση Reefer Receptacles σε containers στο εξωτερικό αλλά και η ανάληψη ολοκληρωμένων projects επισκευής και συντήρησης πλοίων στα Ελληνικά Ναυπηγεία.