Οι ημερομηνίες σταθμοί στην πορεία μας

Website Template

Από της ιδρύσεώς της η εταιρία είχε ξεκινήσει αρχικά με περιελίξεις και συντηρήσεις κινητήρων και επισκευές παντός είδους μοτέρ και γεννητριών, έχοντας ως έδρα το κέντρο του λιμανιού του Πειραιά.

Από το 1946 οι επισκευές και συντηρήσεις σε κινητήρες και γεννήτριες σιγά σιγά επεκτάθηκε.
Με σωστή και πολύ δουλειά στη συνέχεια μετά τη δεκαετία του '60 άρχισε η ανάληψη της συντήρησης των κινητήρων μεγάλων εργοστασίων της αναπτυσσόμενης τότε Ελληνικής βιομηχανίας.

Η εισαγωγή στον χώρο της οικοδομής και στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε σπίτια και εργοστάσια κατόπιν καθώς και η είσοδός μας στον χώρο της Ναυτιλίας από τα τέλη της δεκαετίας του '70, έκαναν την εταιρία μας ένα σπουδαίο κέντρο ηλεκτρολογικών εφαρμογών μεγαλώνοντας την εμπειρία αλλά και το πεδίο δράσης μας.

Από το 1990 εδώ και πάνω από 20 χρόνια η ευθύνη και το management πέρασε σιγά σιγά από τον ιδρυτή της εταιρίας μας στα χέρια των άξιων παιδιών του, που με λαμπρές σπουδές ο καθένας σε διαφορετικό τομέα σήμερα τρέχουν τις εταιρίες του ομίλου κάτω από την ομπρέλα της Perimenis Electrical Services® . (PES).
Ο κύκλος όλων των προαναφερομένων κλείνει με την είσοδο της εταιρίας μας στο ship supply στα τέλη της δεκαετίας του '90 κατέχοντας μία από τις πλέον δυναμικές θέσεις ανάμεσα στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην παροχή ηλεκτρολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.