Το επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας

Website Template

Με την παρακολούθηση σεμιναρίων και την συνεχή δια βίου εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενό μας, μπορούμε και βρισκόμαστε σε παράλληλο μονοπάτι με αυτό των τεχνολογικών εξελίξεων που στις μέρες μας ακολουθεί μία αλματώδη αύξηση έξω και πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Στις εγκαταστάσεις μας, σε άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο πάνω από 500m2, πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει συντηρήσεις, περιελίξεις γεννητριών και κινητήρων οποιασδήποτε ιπποδύναμης, συνεχούς / εναλλασσόμενου ρεύματος, επισκευές επί μέρους μηχανημάτων και αποκαταστάσεις βλαβών.
Κάθε επισκευή συνοδεύεται από το αποκλειστικό WORK SERVICE REPORT PORTFOLIO (WSRP® ) το οποίο αποτελεί έναν ολοκληρωμένο φάκελο, την ανιχνεύσιμη διαδρομή της επισκευής ή της προόδου κάθε έργου.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνοδεύονται από συγκεκριμένα πιστοποιητικά γνησιότητας (DIN, BS, NF, ASTM) σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Νηογνωμόνων (LLOYD, BUREAU VERITAS, ABS κλπ).
Η εταιρία μας, μπορεί ν' αναλάβει και να φέρει επιτυχημένα εις πέρας κάθε ανάθεση έργου είτε αφορά στην Ναυτιλία (εφοδιασμός ανταλλακτικών, επισκευή, συντήρηση μοτέρ), είτε αφορά σε εγκαταστάσεις σύγχρονων συστημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων (αυτοματισμού, ελέγχου και ασφάλειας) αποστολών εξειδικευμένου προσωπικού σε οποιοδήποτε σημείου της Ελλάδας ή του κόσμου, τροποποιήσεις και μελέτες στα πλοία ή στα κότερα, είτε στις μελέτες για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων, οικιών, κήπων, αυτόματων συστημάτων κλπ).

Με υπεύθυνη πολιτική After Sales Service (ASS) σε μας ο πελάτης γίνεται πολύτιμος και μακροχρόνιος συνεργάτης γνωρίζοντας πως υπάρχει πάντα ο δικός του τεχνικός να καλύψει από την προμήθεια ενός μόνο ανταλλακτικού, ενός μοτέρ ή να παρευρεθεί επί τόπου σε κάθε δυσλειτουργία ή βλάβη.

Τεχνικοί μας μπορούν να βρεθούν και βρίσκονται 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα σε κάθε σημείο του κόσμου για να δώσουν λύσεις σε ζωτικής σημασίας προβλήματα διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή συνέχιση της πορείας του καραβιού.